Sagan fick ett lyckligt slut

Var det nån som kunde motstå Norges fantastiska sångare, musikant och entertainer Alexander Rybak?? Han egenkomponerade låt överglänste alla andra, och Fairytale gjorde fullkomlig succe´. Skitsamma att Sverige kom nästan sist. Rätt låt vann.





Kommentarer
Postat av: anne

Visst var han underbar! Han ska visst vara med på Allsång på Skansen! Det vore det enda som skulle kunna få mig att titta på det programmet! :)



Sv. Nej, jag är inte lärare utan biomedicinsk analytiker, men skolfrågan har engagerat mig under barnens skolgång, och jag är nog ganska kritisk till skolan överlag, även om det finns mycket bra också. Skolan är inte en skola för alla; länge var inte skolan en skola för äldsta sonen som varit mycket duktig, bla hölls han tillbaka inom matten för att de hade en obehörig lärare som inte klarade av att instruera honom och han fick läsa åk 9 engelska tre ggr (barnen är tvåspråkiga svenska-engelska, men skolan har inte kunnat tillgodose detta). Yngsta sonen är en snäll och väldigt skärpt, men fixar inte organisation och struktur på egenhand och detta har inte skolan något medel att hjälpa till med, så största delen av hans uppgifter gör vi hemma.



Vi har nu förmånen, maken och jag sammanlagt, att täcka sgs alla skolämnen med våra bakgrunder, så barnen har ju en stor fördel i detta, men hur blir det då för barn som inte kan få hjälp hemifrån? Det är inte rättvist.

2009-05-17 @ 10:53:04
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anna

ja, Norge var riktigt bra, men hjag gillade Portugal, men det är tydligen helt ensam om att göra!

2009-05-17 @ 15:32:13
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0