Kan man tävla i musik?

Min far sa alltid att man INTE kan tävla i musik. Jag vet inte. Men det finns mycket bra musik i Europa. En del av det jag har hört ikväll låter riktigt bra i mina öron. Måtte europeerna förstå Malenas storhet. För hon är verkligen begåvad.


Kommentarer
Postat av: anne

Litet sorgligt är det väl att vi mest sitter och skrattar...Taskiga engelska texter och den ena efter den andra försöker sig på att överglänsa (eller vad det nu kan tänkas handla om) Rysslands skridskoåkare från förra året...Ett gäng stolpar omking på styltor..Å andra sidan var det rätt häftigt vid OS-invigningen i Barcelona, men jag tror inte det är det de tänker på.



Vi håller på Malena.

2009-05-12 @ 22:03:34
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: ANNIE

Kära Kusin!



det som känns surt är att jag sitter med en skuld på 1500 kronor till mina föräldrar för en festivalbiljett som jag antagligen ändå inte kommer att kunna åka på eftersom att jag har pajjat mitt knä igen för två månader sen. jag har två konsertbiljetter med bästa sittplatserna i ett bankfack, dom har legat där sen dom såldes slut på en halvtimme i december, den ena är min och den andra gav jag till freddan i 20års present. det är förmodligen min enda chans i livet jag har att få se ac/dc live och jag är bland dom få som överhuvudtaget kan göra det, men det är i göteborg och nu har jag varken råd att ta mej dit, vara där eller ta mej hem. jag har redan fått tacka nej till att åka till öland med ida, mina bästa kompisar och deras syskon som är bästa kompis med ida, alla dom ska alltså åka på semester tillsammans och jag kan inte följa med. det finns inget annat jag kommer att råd med heller. så mitt allra sista sommarlov kommer jag att få spendera sittades hemma i min stuga då jag kan äta, sova, hälsa på mormor och morfar, titta på TV och gå på toa. för när man går i skolan så får man en tusenlapp i månaden, men på sommarlovet får man absolut ingenting. vilket betyder att jag får nöja mej med att sitta på wijberget med en skuld på 1500 kronor i 2,5 månad medan alla mina kompisar har råd att ha sitt livs sommarlov. och det är bara för att dom fyller tidigt på året. jag hade gärna offrat alla lunchraster på hela sommaren om jag hade fått ett jobb och tjänat pengar istället för att sitta här och låta nöden käka upp mej.



du, micke och knattarna är välkommna att göra mej och nöden sällskap. det känns som att nöden är hungrig i år. annars kan jag rekomendera triss-skrapning som jag har vigt mina sista besparingar åt. "plötsligt" lär ju komma någon gång och hoppet är ju det sista som lämnar människan..



MVH Lilla fröken missnöjd

2009-05-12 @ 23:24:57
URL: http://HTTP://ANNIEMELLSTROM.BLOGG.SE
Postat av: anne

Jo, visst finns det roligare sysselsättningar än att putsa fönster, men när man nu ägnat sig åt "det roligare" i tre års tid, så kan det ju tänkas att det är dags att ta fram skrapa och trasa...

2009-05-13 @ 07:58:27
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Micke

Jag håller med att det går inte att tävla i musik.

Kram

2009-05-13 @ 16:53:05
URL: http://pappamicke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0