Ett fall för " Efterlyst"?

Vi var och fixade ett par väldigt söta skor till dottern för några veckor sen eftersom hon ska få äran att vara brudnäbb vid en vigsel. Dessa skor har hon sen gått runt i hemma, då jag sagt att hon gärna får "gå in dom", inomhus. Lilla damen tar nog varje tillfälle att ha dom på sig, helt enkelt.  Hur som helst, lillebror fattade också tycke för dessa eleganta skor. Det bar sig inte bättre än att han snubblade runt i dom uppe vid TV:n, och sen är den ena skon spårlöst försvunnen. Det var tre dar sen. Nu har jag vänt upp och ner på allt här hemma, men skon FINNS INTE!

Det är väl bara att ge sig och åka till affärn igen... och jag slår vad om att när vi fixat nya skor så dyker nog den andra upp också. Ni vet hur det är. När man slutat leta, det är då saker visar sig.

Kommentarer
Postat av: Micke

Pröva med Hubbe?

Kram

2009-05-25 @ 15:23:29
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Micke

Pröva med Hubbe?

Kram

2009-05-25 @ 15:24:20
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Eftermiddagen har varit stressig för Jörgen har lagat så jag har haft Isabella inne, men Filip var där med pappa och farmor så Isabella och jag försökte få in honom så han kunde äta, men han kom inte förrän efter 19.00... Då fick vi äntligen in honom så nu sitter han och äter... Puh...Och jag hinner blogga en stund. Ska kolla på tv sen.

2009-05-25 @ 19:44:13
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: Kim P

Visst är det märkligt hur saker och ting har en förmåga att totalt försvinna när man har småttingar i huset? Och precis som du skriver lär ni nog hitta skon lagom till det nya paret har inhandlats :-).

2009-05-25 @ 21:07:52
URL: http://lasipp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0