Bortglömda nöjen

Har ägnat en stor del av det senaste dygnet åt att lyssna på musik och spela piano/sjunga. Attans, vad skönt det kan vara!
Lyssnade på Youtube, gick sen ner, satte mig vid pianot och började plocka ut ackord för att kunna köra hela låten så småningom. Här snackar vi avkoppling! Jag njuter i fulla drag.

Fattar inte att jobbet har kunnat göra mig totalt "isolerad" , så pass att jag inte ens hunnit / känt att jag saknat musik och sång. Ska man behöva bli sjukskriven för att upptäcka sånt?

Vad är det mer som jag missat medan jobbet "ägde" mig?

Kommentarer
Postat av: anne

Jaa du. Musik. Familjen verkar leva med hörlurar i öronen och spela olika gener. Själv föredrar jag tystnaden när jag får välja. Kanske går jag misste om en massa njutning..

2009-05-13 @ 16:51:27
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Tesstamente

Man missar nog en hel del, tyvärr. Är väldigt avis på musikaliska människor, själv föddes jag tonDÖD!

Hoppas få höra ditt pianospelande på youtube snart då;-)

2009-05-13 @ 21:22:45
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: Pia

Du, det räcker gott att du missat DIG SJÄLV!! Se till att hitta tillbaka till dig själv och bara njut.. Jag vill gärna höra både pianospel OCH sång av dig!! ;o)

Kram!

2009-05-13 @ 22:17:46
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: JE

Vilken ljuvlig blogg du har! Fantastiskt med bloggar, jag har aldrig förr fattat hur mycket fint och läsvärt det finns där ute! Jag känner igen så mycket av det du skriver. Jag har själv en stressdiagnos. Är inte sjukskriven, men balanserar hela tiden på avgrundens rand. Klokt av dig att sätta stopp innan kroppen gör det åt dig.

2009-05-14 @ 07:41:45
URL: http://detokigabrokiga.blogspot.com
Postat av: Tanten

Visst är det härligt när man återupptäcker saker som betyder mycket för ens välbefinnande. Visst är det så att arbetet föröder mycket fin fritid.

2009-05-14 @ 08:06:42
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: anne

Klart barnens kreativitet får flöda! Det är bara när det är dags för sänggående som de blir ombedda att sluta. Äldsta sonen läste något i stil med att för att bli riktigt bra på ett instrument ska man ha spelat det i 10 000 timmar före 18 års ålder. Jag skulle tro att han fixar det, han spelar nog 2-6 timmar per dag.

2009-05-14 @ 08:45:28
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: ANNIE

jajamen, visst är det så. på det viset blir man ju chanslös som 17åring när inte ens vuxna människor kan få jobb. dom tar ju hellre en myndig person med körkort och grejer.



det tycker jag med! knät får vi se, det kan ju knappast bli sämre i alla fall (; gaah, skulle aldrig sälja biljetten! då har jag hellre den kvar och tittar på och tänker på hur coolt det är att jag äger den. men det löser sej, min pappa spenderade tjugo minuter igår med att förklara att vi "inte är en fattig familj" haha, så överleva kommer jag förmodligen att göra. hade varit trevligt att överleva och ha extrem-kul också, men det är väl sånt man får ta.



får hålla mej till mitt motto - "kör lite på känn, det löser sej!" . jag har ju inte så mycket annat att välja på (;



Kram Annie

2009-05-14 @ 13:11:24
URL: http://HTTP://ANNIEMELLSTROM.BLOGG.SE
Postat av: Micke

Jodå det går framåt inte så svullen nu.

Vågar inte säga för mycket he he he .

Kram

2009-05-14 @ 20:03:14
URL: http://pappamicke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0