Herr Tvärtemot

Igår var lilleman fantastiskt duktig med "kisseriet", och gjorde det han skulle på toa eller i pottan hela dan (utom en gång). Vi var iväg på köpcentrat i stan och han klarade det utan blöja eller kiss i byxan, och vi var borta i mer än fyra timmar. Men man inser ju att det kommer bakslag... så idag var det dags.

Först vägrade han sitta på pottan och kissade fyra gånger på golvet inom tio minuter. Sen ville han ha på kalsonger, sprang runt i ett par minuter och kissade sen och halkade i pölen...

Nyss kissade han igen ... men inte på pottan. Satte ner honom på pottan och då kom resten.

Nu är klockan knappt nio och jag har en känsla av att det kanske  fortsätter så här idag. Men... han har visat flera gånger att han kan om han bara är fokuserad, så vi fortsätter att träna ändå.

T-Å-L-A-M-O-D.


Kommentarer
Postat av: Lisbeth

hihi igår så satt våra kompisars lilla 3 åriga son i mitt knä och helt plötsligt sa han, oj nu kom det lite kiss......

men det gör väl inget?? LEENDE

mmm det blev lite blött på mina byxor :-)



men vad gör väl det, han är för go

2009-07-13 @ 12:32:04
URL: http://dreamscapes.blogg.se/
Postat av: Kim P

Dottern, snart 2 år, har lyckats med konststycket att bajsa på pottan hela TVÅ gånger i sommar. Jag är jättestolt över henne, för hon är som sagt knappt två år, men har också insett att det är dags att backa nu. Idén måste vara hennes :-).



Sommaren är annars en alldeles ypperlig tid att vänja av barnen vid blöjan, båda killarna gick det jättefort med. Det är ju lite spännande att få springa naken och kanske kissa på gräsmattan när de kände för det, och vips är hade de lärt sig! :-)

2009-07-13 @ 15:56:22
URL: http://lasipp.blogg.se/
Postat av: JE

Låt honom näcka utomhus! Så gjorde jag med storebror. Sedan pekade jag på måfå i gräset och sa attd et var en myra där han måste kissa på. Funkade varje gång! Öht är det en bra idé att ha honom naken. Av någon anledning verkar det vara lättare för dem att komma ihåg att gå på toa om de är nakna - kanske för att de är vana vid att blöjan ligger emot underlivet, och därför har känslan att man ska kissa om man har något på sig.

Och funkar det inte, så backa ett steg. Hellre ha blöja ett tag till än att behöva känna sig misslyckad hela tiden. Lycka till!

2009-07-14 @ 11:15:37
URL: http://detokigabrokiga.blogspot.com
Postat av: Kim P

Hoho....

Pausar du?

Hoppas allt är bra och att du snart är tillbaka.

Kramar!

2009-07-16 @ 09:08:01
URL: http://lasipp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0