Sjön suger (och äventyrsbadets fuktiga luft också)

Var på äventyrsbadet i stan. Kom dit vid 10.30 (tänkte vara smart och slippa värsta kön när de öppnar vid 10.00. ) Men där blev vi blåsta! De öppnade inte förrän 12.00 idag, så det blev en fika på IKEA för att fördriva tiden. Väl tillbaka vid badet stod nästintill hela stans barn och ungdomar och väntade på att de skulle öppna. När klockan visade 11.58 började dottern gnälla:
" Jag är kissig! "
Så när portarna öppnades kutade jag med lilla fröken in på första bästa toa. Det var precis att vi klarade vinteroverallen från att bli kisse-blöt.

Inne på badet var det fullt med folk överallt; i omklädningsrummet, i duschrummet, inne vid borden intill äventyrsbassäng, osv. Det var inte bara vi som tänkt oss en trevlig familjedag på badet så här innan jobb och skola drar igång igen. Lyckades i alla fall hitta ett bord så vi hade en plats att sitta på och ställa våra saker vid. Ungarna lekte och busade för fullt och hade hur kul som helst. Det är lite märkligt, för sonen skriker som en tok inne i duschrummet (duschfobi), men väl ute i bassängerna är han helt vild av glädje.

Efter bad, bus, simning, kaffe/frukt/m.m var det dags för dusch och hemgång. Hade en JÄTTEROLIG kvart eller så med sonen, som skrek oavbrutet medan jag drog av badkläder, tvålade, schamponerade, sköljde av, och försökte hålla i en grabb som var hal som en ål av tvålen och slingrade sig som en orm för att han fick panik när det kom vatten i ansiktet...
Maken rapporterade glatt att dottern hade skött sig exemplariskt i duschen.

Väl utanför togs ett snabbt beslut att åka hem till vännerna och äta. Sonen somnade i bilen, utmattad av bad och skrik. Hemma hos vännerna åt vi alla med god aptit och sen satt samtliga och gäspade. Man blir hungrig och trött av att bada!

Kommentarer
Postat av: Micke

Japp vi såg ut som fågelholkar tills slut allihop

Men det var en rolig dag



Kram Micke

2009-01-05 @ 20:42:02
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Pia

Det ena (badlek) är ett nöje medan det andra (tvättandet) är ett nödvändigt ont! Två HELT skilda saker!! ;o)

2009-01-06 @ 13:09:09
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0