Piggare

Arbetsdagen var betydligt lugnare idag. 06.00-13.00 är ett riktigt lyxpass. Visserligen får man gå upp tidigt (senast kl.05.00) men att vara hemma med barnen redan efter halvtvå är så skönt.

Njöt av fika på altanen i solsken tillsammans med "kottarna", som älskar att sitta ute och äta. Dottern lastade glatt min kaffemugg, deras mjölkglas och några bullar på en bricka och bar ut. Jag kom att tänka på att det vore gott med hembakta bullar snart igen. Findus eller ICA:s bullar är väl OK, men inget går upp mot hembakta. Inte nyttigt, men gott emellanåt. ( Det är ju inte bättre att köpa hem en massa fikabröd. Kalorierna är troligen ungefär lika många oavsett).

Skönt också att hinna greja lite hemma utan att behöva stressa. "Måsten" i hemmet har man ju några stycken. Roligt är det  sällan att städa, tvätta och diska, men att få göra det INNAN man är skittrött är inte helt fel.

Nä. Dags att natta lilla fröken. Lilleman somnade direkt efter kvällsmaten ( så han kanske väcker oss inatt).  Får verkligen hoppas att han sover läääääääääänge...


 










Kommentarer
Postat av: Pia

Ja, att hinna göra alla "måsten" innan middag och ha en kvällen fri och ledig.. det är ju gôtt!!! :o)

Sv: spinning.. ryser Men det ska bli såå skönt att komma iväg..

2009-08-25 @ 20:19:06
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0