Lisa versus Leo

Det pågår en maktkamp i mitt tv-rum. Inblandade är följande:
Lisa 1år, bitsk och fräsig
Leo 9 år, fet och stark

Leo har brett ut sig i soffan. Lisa kommer dit och kräver utrymme. FRÄS!! Tassar far i luften och Leo biter Lisa på halsen.
I fighten rör katterna på sig så att de slutligen halkar ur soffan och hamnar på golvet.  Jakten fortsätter, men Lisa använder sin intelligens och smiter genom barngrinden där Leo är för fet för att passera. Ha! Smidighet går före styrka.

Kommentarer
Postat av: Pia

Jeez, inte mer stress nu! Trots att jag inte känner dig så känns det faktiskt som om jag gör det :o) och jag är faktiskt orolig för ditt tempo i livet.. Du pinkar väl nån gång på dagen??(det hoppas jag verkligen för annars betyder det att du inte ens vätskefyller dig som du ska!!) ;o) Stanna 2 minuter EXTRA på toan o passa på att djupandas! Please! Dessutom är det inte bra att "kissa hårt", som en liten tjej sa när de hade bråttom och hon skulle skynda sig på toa. :o)På Volvo här i Umeå varslar de massor av folk, i flera omgångar.. Min man har jobbat där i 25 år så än har väl inte "sparken" kommit till hans namn på listan. Men jag kan förstå oron..

Jag håller tummarna för er! Kram!

2008-11-20 @ 18:19:58
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0