Insikt

Hörde några som diskuterade det här med egen-tid som förälder, och insåg nog ett faktum:
Jag prioriterar inte egen-tid, för att jag är så social. Jag gillar inte att vara ensam, så varför spendera tid på egen hand...

Visst, egen-tid behöver inte betyda ensamtid. Men skulle jag t ex åka och simma så är det inte säkert att jag kan få nån kompis med mig ( de flesta har småbarn eller bor längre bort), promenera är typ det tristaste som finns utan sällskap och då vi bor på landet lär inte vänner i stan komma ut bara för en runda, att träffa nån vän och ta en fika är supermysigt, men då måste den där speciella vännen ha tid när jag har det. So, what´s left for me??

Nä, jag spenderar min tid på jobbet eller med min familj och våra vänner. Så är det.



( Blogga får väl anses vara min sysselsättning vid egentid ).

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej! Förslag på lite egen-tid; häng med oss till relaxen på Rosenlund 22/11. Det är jag, Lollo och neighbour Martina!Funderar lite på att fråga Patrik om han vill med men då blir han ensam kille men han kanske kan följa med ändå, vi får se! Du kan ju fundera på det, du behöver koppla av lite och det är ju en lördag så då kan ju Micke vara barnvakt!



Tänk på det och hör av dig till mig!

Kramar Syster Yster

2008-11-07 @ 13:39:59
URL: http://asabackhouse.blogg.se/
Postat av: Anna

Visst vill jag följa med!

Vi hörs om tid längre fram.

Kram Anna

2008-11-07 @ 18:45:28
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Pia

Varför tycker du inte om att vara ensam??

2008-11-07 @ 20:29:17
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Anna



Pia: Har aldrig gillat att vara ensam, det ligger liksom inte för mig. Jag är född i tvillingarnas tecken,kan det spela nån roll??

Jag blir så uttråkad på egen hand, vill ha nån att prata med och diskutera saker. Jag är inte tillfreds ensam, det känns som nåt fattas.

That´s me!

2008-11-07 @ 20:56:34
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag är nog bådadera.. gillar att prata och diskutera med människor men trivs oxå ypperligt i mitt eget sällskap. Söker ensamheten ibland för att få tid att lyssna inåt, få tid att tänka efter, varva ner och ingen annan än jag själv pockar på min uppmärksamhet!

Kram på dig!

2008-11-07 @ 21:09:54
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0