Dags att summera

Vad har egentligen hänt 2008? JA, det är mycket.

Dottern fick flytta ner till eget rum på bottenvåningen i januari. Hon "växte" flera meter i och med detta. Så fick lillebror eget rum uppepå. Inga barn i sovrummet längre. Ganska skönt.
 
Barnen fick vattkoppor i januari-februari. Det var en pärs! Båda fick värsta varianten med koppor överallt. Skönt att ha det överstökat.

En roligare upplevelse var i somras när vi var till Skottland med "hela" familjen. Man, barnen, syskon med respektive, mor och hennes sambo samt mormor. Vilket gäng!  Åldrarna varierade mellan 1och 73. Omöjligt, skulle kanske vissa säga. Annorlunda, men skoj, tycker jag. Där träffade vi släktingar som bor i Glasgow och St Andrews. Mycket intressant!

I augusti började jag jobba igen efter att ha varit hemma med sonen sedan i februari 2007. Vilken omställning! Hemma gick vi i vår egen värld, nu kastades man ut i verkligheten igen. Maken var pappaledig ett par månader, vilket underlättade.  I oktober skolades sonen in hos dagmamman. Detta funkade bra, men var ändå en stor förändring för oss alla. 

I sommar satte vi igång med att byta fönster i hela huset. Detta är ett stort projekt, men gick faktiskt lättare än väntat. Så nu är det fräscha fönster överallt. En kostnad som får ses som en investering. Nu vid årskiftet är fönstren färdiga till 99%. Många tack till en god vän som hjälpt till så mycket med arbetet!!

Hösten har försvunnit fortare än kvickt, med massor att göra både hemma och på jobbet. Helt plötsligt var det dags att pynta för jul igen. I år firade vi hos syrran istället för hos oss. Ett alternativ som nog kommer att upprepas.

Ikväll firar vi in det nya året med goda vänner.

Gott nytt år alla läsare! Jag önskar er ett underbart 2009!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0