Annandagens nöjen

Dagen har varit full av "pyssel", betala räkningar, handla mat,  stryka och hänga upp nya gardiner, tvätt, m.m.  Är supernöjd med de nya gardinerna, som var en julklapp från mamma. Fick också ett par väldigt söta ljuslyktor som ska hänga i gardinstänger eller dylikt. Dessa prydde verkligen sin plats uppe i tv:rummet.

Dottern fick en liten keyboard med en massa inspelade melodier av mormor och morfar i julklapp. Den går på högvarv, och låter så den skulle kunna väcka döva... men det ska väl stimulera musikalitet och kreativitet med såna saker, så det är bara att gilla läget.

Sonen har ett nytt nöje. Han välter ut allt duplo-lego på golvet och sen går han runt i legohögen och sprätter bitar till höger och vänster. Hm.... En annan sysselsättning som roar honom är att vrida på plattorna på spisen. Inte så bra!

På tal om köket: Dags för nåt att äta.






Kommentarer
Postat av: Ilona

Hej

Kul att läsa om tvätthögen - det är inte klokt vad man tvättar nu för tiden. (Jag har gjort likadant)När jag var liten så hade man samma gymnastikpåse i skolan hela terminen. Den togs bara hem till jullovet. Till råga på allt hängde hela eller halva klassens gympakläder i samma skåp i gymnastikhuset. Snacka om lukten - men man tyckte inte det var konstikgt. I alla fall första gången jag skriver på en blogg och har ingen egen. Hoppas vi ses i sommar vi håller på och bygger ut vår sommarstuga ca 5 mil norr om Gävle. NI är välkomna både till stuga och till villan i Valbo.

2008-12-27 @ 23:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0