Ekorrn satt i holken...

Skrattade gott när jag läste denna artikel om en småfet ekorre som fastnade med " skägget i brevlådan". Att ekorrar äter både det en och det andra visste jag om, men att ge sig in i en fågelholk var väl ändå lite osmart. Låt oss hoppas att samma ekorre inte blir sugen på honung nästa gång...
                                                              

                                                                (Bild lånad av Peter Wikström.)

Kommentarer
Postat av: anne

Stackars Korre! Inte bara katter som är korkade..

2009-05-17 @ 10:41:45
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Maken är från USA.



Ja, nu ser det då inte ut att gå någon större nöd på äldsta sonen, håller mönstret i sig, så går han nog ut med betygsgenomsnitt på 20 från naturprogrammet nästa år, men visst var det segt en period.



Angående barnens engelska så har jag fått tillslängt mig att det har varit ett lyxproblem när jag förde hemspråksundervisning på tal. Kanske det, men jag tror inte man hade sagt så till någon med ett annat moders- eller fadersmål. Den vanliga engelskaundervisningen har ju inte tillgodosett våra barns behov. En kort period tillhandahöll vår förra kommun hemspråksundervisning. En obehörig lärare som vid varje tillfälle vände sig till mig och frågade vad vi skulle göra denna gång. Vi avstod från den.



Vi har kunskap och kapacitet och önskan att lösa detta och har så gjort hela tiden, men jag tror inte det är tänkt att skolan ska fungera så här.

2009-05-17 @ 12:43:10
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0