Nya människor

Första dagen på jobbet efter julledigheten var lite annorlunda mot en vanlig dag på jobbet. Pga att många barn uteblev blev det väldigt gott om personal. Då vi hade en ny kollega på introduktion idag var det lägligt att passa på att lära känna henne lite. Jag tror det kommer bli en intressant vår med denna nya kollega; hon har en annan kulturell bakgrund än den genomsnittlige svensken, kan flera språk, verkar väldigt öppen, spontan och lättsam. My favourite kind of personality!!

Dagen idag bjöd annars på barn som jag inte känner (från en annan avdelning) och personal som jag inte känner (även de från andra avdelningar). Lite förvirrande, men ändå rätt kul. Nya bekantskaper är oftast roliga. Imorgon kör vi också mixade avdelningar så det blir repris från idag, fast inte riktigt. Arbetet med barn är faktiskt inte sig likt från dag till dag. Kanske lite av tjusningen med yrket...





Kommentarer
Postat av: anne

Ombyte förnöjer, både med kollegor och "arbetsmaterial" eller barn i ditt fall. :)

2010-01-05 @ 16:19:04
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Pia

Vem är det som försvunnit eller har ni fått en extra personal till er avdelning?? Spännande.. Tror det börjar bli dags för ett telefonsamtal.. Ring om du har tid och lust! Kram!

2010-01-05 @ 17:24:46
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0