Ja, jäklar vad förbannad man kan bli!

Var även inne på BR (leksaksaffär) tidigare idag tillsammans med barnen. De älskar att gå dit. Man kan hoppa på en studsmatta, åka rutschkana och cykla på sparkcyklar och trehjulingar därinne. Sen finns det ju förstås mängder av roliga, häftiga och fina leksaker att titta på och testa. Testa var det ja...

I eftermiddags hittade sonen en superdupercool djungelxylofon. Han började slå med trummorna på instrumentet och var överförtjust i ljudet han åstadkom. Sen kom dottern och ville spela på samma xylofon. Vi hittade en till på hyllan och tog ner den. Men den hade bara en trumpinne lös som gick att använda, så dottern ville fortfarande ha xylofonen som lillebror spelade på. Han vägrade släppa den, och hon fick snällt se på medan han fortsatte sin konsert.

Det blev dags att bege sig hemåt. Tänkte vi. "Aldrig i livet utan min nya favorit", tänkte antagligen sonen. För han ställde till en sån scen att vi snart önskade att man kunde sjunka genom marken. Han skrek som besatt, sparkade, och vägrade komma med. Till slut fick maken ta honom i famnen, medan sonen fortfarande vevade och skrek som ett larm. När vi kommit ut till bilen och satt oss var sonen fortfarande så arg att han "svalde gråten" fler gånger. 

Tänk om vuxna skulle bli så arga varje gång de inte fick något de ville ha. Nä, förresten hur skulle det se ut???



Kommentarer
Postat av: Lejonkvinnan

Haha, ja hur skulle det se ut. Man kanske skulle lägga sig på golvet i någon klädbutik och skrika lite....



Sv: jag bor i Ulricehamntrakten, inte så långt från Jpg :-)



Kramis

2009-09-28 @ 09:38:47
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Pia

Risken är nog att man blir insydd.. på ett ställe där de bär vita rockar!! ;o)

2009-09-30 @ 09:43:13
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0