Dagens prestation

Vilken pärs det var att vaccinera barnen!

Kön var hur lång som helst, och till synes helt oorganiserad. Vuxna och barn, om vartannat. En del glada(anade kanske inte vad som väntade) och andra lite otåliga, uttråkade. Våra barn kunde leka i väntrummet den största tiden vi väntade, så de klagade inte. Vi väntade kanske 40-45 minuter.

När det blev vår tur började vi med dottern. Hon råkade titta till på nålen precis när sköterskan stuckit, så då ryckte hon bort armen och hann inte få vaccinet. Sen skrek hon som en galning och ville absolut inte ha nån mer spruta.  För att avleda tog vi snabbt och utan problem på lillebror. Maken fick sitt vaccin också, och nu var det bara dottern kvar. Vi fick hålla fast henne för att klara att ta sprutan till slut. Fy, vad jag hatar att göra såna saker! Att hålla fast mot någons vilja är vidrigt!

Men nu är det gjort. Alla i familjen har tagit vaccinet. Synd bara att barnen måste ta en spruta till inom fyra veckor. Det blir lagom till julveckan...

Kommentarer
Postat av: Pia

Åh nej, va jobbigt!!! Man känner sig som världens sämsta förälder när man gör så.. Usch! Men nu är det gjort och förmodligen snart bortglömt av dottern!!

Slå en signal när du har tid.. Enda tiden jag har att passa är kl 21.00 Greys Anatomy! ;o)

Kram!

2009-11-25 @ 17:47:30
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0