Midsommarväder och varma kläder

Så var det igång igen. Det årligen återkommande midsommarvädret. Regn ena minuten, solsken i nästa. Så fort man har plockat ut dynorna till utemöblerna och satt sig, så kommer några retliga regndroppar och påminner om vädrets makter. Lagom till att allt är inburet igen tittar solens strålar fram mellan molnen. Och så håller det på. Den obligatoriska vinden är tyvärr inte varm och smekande, utan biter tag och kyler.

Min pappa sa alltid att det brukar vara ungefär lika kallt vid midsommar som det är varmt vid jul. Fakta som inte ligger särskilt långt från sanningen. Han var klok, min far.
 
Man får väl vara glad så länge det inte är ihållande regn. Kanske kan det bli midsommarlunch ute på altanen i alla fall. Med tillhörande tjocktröja, varma skor och en sjal om halsen. Som vanligt alltså. På midsommarafton.



Kommentarer
Postat av: Annica

Glad midsommar!!

2009-06-19 @ 14:30:22
URL: http://www.annicasdagar.blogspot.com
Postat av: Pia

Vi hade bra väder, speciellt på kvällen då sken midnattssolen från en ljus molnfri himmel.. Mitt i natten kändes det som eftermiddagsljus!! :o) Men vinden var likadan här, kall och när "taxin" tog oss hem vid 2-tiden inatt var det bara 7 plusgrader..

Just nu är det soligt ute med små moln här och där..

Hoppas ni hade en trevlig kväll och att ni får en fin dag idag!! Kram!

2009-06-20 @ 13:25:11
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0