Stegräkning

Nu ska jag och mina kolleger aktiveras genom en tävling på jobbet. Alla ska gå minst 10 000 steg varje dag i två månader.
Hur ska det gå till? Visst, vissa dagar rör man sig mer, men jag tror ändå det är svårt att få ihop så många steg varje dag.
Syftet med stegtävlingen är ju att vi ska röra på oss mer, men jag blir stressad av att inte få ihop mina steg. Är det nyttigt?
Gynnar det min hälsa att få en grej till att stressas av ?

Kommentarer
Postat av: Evelina

Det är ju bra att ha som mål med 10 000 steg, men inte bra att ta stress av det förstås. Kanske ett mål också kan vara att varje dag gå några steg till tills du kommer upp i 10 000. För är man inte van, så blir det ju stressigt att bara på en gång göra det. Så är det ju ingen panik heller om du nån dag går mindre än tänkt, sånt är livet, saker kommer emot ibland!:) Lycka till!

2008-09-06 @ 11:43:16
URL: http://nybloggkommersnart.blogg.se/
Postat av: Anna

Sant!

Jag tycker det är helt OK att försöka nå 10 000 steg, men det blir pressande att alltid förväntas nå målet. Mina kolleger verkar liksom sura om inte jag gör mina steg per dag, eftersom vi tävlar i grupp.Men det är faktiskt bara jag som har småbarn hemma. Det påverkar en hel del...

2008-09-07 @ 20:03:14
URL: http://annabackhouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0