Lite ljus i mörkret

Hade en helvetsnatt med stunder då jag vaknade hörde min puls slå inne i huvudet. Blev rädd. Insåg att det måste bero på stress.
Tänkte att jag måste prata med min chef IGEN.

Skulle ha ett utvecklingssamtal på morgonen, men föräldern dök aldrig upp. Trist, när man har laddat för samtalet.
Dagens lektioner gick bra, över förväntan. Vad fick jag kraft och koncentration ifrån? Hade ett annat utvecklingssamtal senare, som var helt OK. Planerade för morgondagen och gick iväg för att ha lönesamtal med chefen. Berättade om hur stressad jag känner mig, och vi hade ett långt, bra samtal. Hittade några saker att gå vidare med tillsammans för att underlätta för mig. Hon bad mig att fundera över vad som varit bra den senaste tiden.

Kom på NIO positiva saker som hänt under arbetsdagen idag!!!

Kanske kan jag minska min stress med att tänka mer på det positiva som faktiskt också händer, och genom att inte tro att alla har så höga krav på mig, utan att jag duger som jag är. Jag är en bra lärare!! = sant

OK, jag lovar att försöka.

Kommentarer
Postat av: Pia

Det är en bra idé, att leta positiva saker.. Har precis en arb-kamrat som nu är hemma sjukskriven för att hon en längre tid gett järnet på jobbet på heltid, har två barn(ett på dagis, en i 1:an) och en man som börjat arbeta olika skift(dag, kväll o helger).. Det gäller att inte utplåna sig själv o bara bli mamma och arbetare.. Att faktiskt sätta upp sig själv högst upp på listan. Mår mamma bra så mår barnen bra(det är ju detsamma för papporna förståss).. Man måste hitta egen tid och någon gång bry sig om sig själv oxå! Skickar energi i massor till dig! Kram!

2008-11-05 @ 22:26:11
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Micke

Hej vår vän du vet var vi finns fika IKEA

2008-11-06 @ 21:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0