Maximal tur

Dagen har gått i ett. Hade ett långt telefon samtal på förmiddagen. Sen kom en kompis med sina två barn. Våra små och hennes lekte och stojade hela eftermiddagen. Det blir rätt livat när två fyra-åringar, en två-åring och en tio-månaders kommer ihop. Men roligt har de!

Efter avklarad middag och allt där omkring skulle jag med våra busfrön till frisören här i "byn".  Klippningarna gick bra, men sonen var på allt han kunde inne i salongen, hårsprayer, geléburkar, vax, flaskor med permanentvätska, saxar, kammar, spolar, vattenkranen, elementet, osv. Han är väldigt bra på att sysselsätta sig, vår son.

Medan dottern blev klippt slog det mig att vi borde passa på och åka in till stan direkt och ta grattisbilder (på lokala tidningen) till deras födelsedagar som kommer snart. Vi har en halvtimmes körning till fotostudion, åkte 16.45 och de stängde 17.30. Trodde aldrig vi skulle hinna, eftersom det var massa bilköer inne i centrum. Men vi stövlade in för fotografering 17.18, med andan i halsen. Max fyra minuter senare var vi på väg ut till bilen igen. Det kändes nästan som om vi hade vunnit på Lotto eller så. Vissa kanske undrar vad som var så märkvärdigt med detta, men det kan jag förklara: Det är ingen höjdare att åka in till stan bara för att ta två foton, och är det kö så får man vänta med otåliga barn. Inget vidare... Nu slapp vi köa, och behöver inte åka dit imorgon, vilket hade varit absolut sista chansen inför dotterns födelsedag. Dessutom var båda ungarna nyklippta och satt färdiga i bilen. Ha! Kunde knappt bli bättre.

Nu återstår bara att få två små med överskottsenergi att varva ner och bli klara för sängen...

Kommentarer
Postat av: Micke

Grattis

2008-12-29 @ 21:29:38
URL: http://pappamicke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0